keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Mustikkamaalla asutaan - esittelyssä keittiö

Olohuoneen tiiliseinä ja tammikuun auringot :)
Onpa vierähtänyt viikko jos toinenkin sitten viimeisen kirjoituksen ja täällä sitä ollaan asusteltu Mustikkamalla jo aika tovi!

Muuttoviikolla päätettiin lopulta panostaa lattioihin, mikä näin jälkeen päin ajateltuna olikin järkevää, sillä kaikki tilat ovat nyt ihan asuttavassa kunnossa, kunhan muistaa vähän varoa maalaamattomia seiniä :)

Lattioissakin on vielä vähän viimeistelemistä esim. porrasnousujen osalta ja tosiaan muun muassa käytävän seinät on kokonaan ilman maalia. Vessasta, olohuoneesta ja aulasta/käytävästä puuttuu kattopaneelit ja sitä myöten tietysti myös kattovalaistus. Onneksi näin joulun seutuun on ollut ihan soveliasta ripustella jouluvaloja vähän sinne sun tänne ja nythän tuo aurinkokin jo valaisee vähän pidemmän aikaa päivällä.

Muuton jälkeen ei remontin suhteen ole tapahtunut juuri muuta, kuin että nettiyhteys saatiin vihdoin toimimaan. Pitäisi kai pian ryhtyä taas hommiin, sillä itse ei kohta edes huomaa näitä keskeneräisyyksiä...

Kuvissa on nyt esittelyssä keittiö, joka sekään ei ole vielä ihan valmis. Sokkelilaudat ja peitelevyt puuttuvat ja yläkaappien osalta mietitään vielä vedinratkaisua. Me tilattiin näihin pomppusalvat, mutta ei olla vielä asennettu niitä. Käytössä on kuitenkin huomattu, että tuohon mustaan laminaattipintaan jää tosi helposti sormenjälkiä, joten harkinnassa on, josko sittenkin laitettaisiin yläkaappeihin saman laiset vetimet kuin laatikoissakin.

Myös välitilamateriaali pitäisi päättää ja lisäksi keksiä, mitä tuolle ruokapöydän viereiselle seinälle tehdään - laitetaanko vinoruututapetti vai jotain muuta... Keittiösuunnitelma esiteltiin muuten täällä - aika samannäköinenhän tästä tuli!




2 kommenttia: